Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه اوهایو طی یک آزمایش در مورد جذب پروتئین گیاهی و پروتئین سینه مرغ در دستگاه گوارش دریافته اند که روده پروتئین‌های جایگزین گوشت را کمتر از پروتئین خود گوشت جذب می‌کند؛ این میزان گرچه در سینه مرغ بیشتر از مقدار مذکور است، اما در مقایسه با خود گوشت بسیار کمتر است.

Da Chen و Osvaldo Campanella محققان این پروژه می‌گویند: غذا‌های گیاهی باید با دقت طراحی شوند تا ویژگی‌های تغذیه‌ای مشابه یا بهتر از پروتئین حیوانی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چن و کامپانلا در آزمایش‌های خود، لایه‌ای از سلول‌های روده انسان را روی داربست رشد دادند که به صفحات تقسیم شده بین دو اتاق تقسیم شده بود و سپس از آنزیم‌های معده و روده کوچک برای هضم یک جایگزین گیاهی برای گوشت و سینه مرغ پخته استفاده کردند.

طبق این مطالعه، پروتئین جایگزین گوشت نسبت به سینه مرغ، دو درصد کمتر توسط سلول‌های روده جذب شدند.

این مسئله ثابت می‌کند که خوردن جایگزین‌های گوشت ممکن است منجر به جذب پروتئین کمتر از طریق دیواره روده به جریان خون شود.

در بخش دوم آزمایش، این تیم غذا‌های هضم شده را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که قطعات پروتئین سینه مرغ نسبت به جایگزین گوشت کوچکتر و بیشتر قابل حل در آب است.

کامپانلا و چن می‌گویند: نشان داده شده است که مولکول‌های کوچک‌تر و محلول‌تر را می‌توان راحت‌تر از طریق سلول‌های روده منتقل کرد. به این معنی که پروتئین سینه مرغ قابل جذب‌تر است.

او افزود: اگرچه جایگزین‌های گیاهی به جای گوشت اندکی جذب کمتری دارند، اما هنوز هم پروفایل اسید آمینه خوبی دارند و می‌توانند مکمل مناسبی برای یک رژیم غذایی متعادل باشند.

منبع: اخبارالیوم

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروتئین گوشت پروتئین گیاهی روده سینه مرغ سینه مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد